Nesmělý...
Anotace: platonicky...jako vždycky...
neslyšně
,,mohu Vás políbit?
hlasitě
,,prosím Vás
nevíte kudy se dostanu do centra?
pomyslí si
,,máte hezké rusé vlasy
mohu vás pohladit?
ve skutečnosti
,,nevíte kde je tady
muzeum vzpomínek
a výstava snů?
Pane nevypil jste náhodou
příliš mnoho rumů?
ano jsem plamen
hořím k vám
láskou čistou
ovšem uvnitř kamen…
zapálený křemen...
Přečteno 296x
Tipy 21
Poslední tipující: Myrja, Jin, NikitaNikaT., SZN, Holis, spare, Psavec, visla, Tacca, just me, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)