Naplnění
Anotace: pro pana Dr.Karla A.
Šel žitím chlapec
a všichni se mu smáli,
že nemá otce
a máti z něj holku dělá
a taky, že je děsně malý...
O půl století později
žil život plný
muž, už dospělý.
Že tvořil dějiny
a vychoval dvě děti
a miloval jen jednu ženu,
vytvořil auru,
jež patří pouze jemu.
Skromnost však stále
skrývá v duši svojí.
V pokorném úžasu
před ním dnes
celý svět, (i nepřátelé) stojí!
Přečteno 349x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kyle, *whatsoever*, střelkyně1, Myrja, NikitaNikaT., jita.1965, Taog, vodnař, Lamík, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)