Živý kámen
Anotace: Jenom tak - jak to cítím
Moje sbírka sukulentů
rozrostla se za tu chvíli
zdobí ji teď kámen živý
měsíční svit za úplňku
moje okno tone v světle
a zdáli to vypadá
že můj kámen živý
tichem pokoj naplňuje
že je přímo z měsíce
a spadl do mého okna...
A tak kouká kámen živý
na svůj měsíc...
Je tam doma?
Přečteno 415x
Tipy 16
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Holis, Jin, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Psavec, Myrja, vodnař, jita.1965, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)