Střetávání s pravdou
Anotace: Stála jsem zrovna na zastávce
Dnes zase prošla kolem
(stála jsem zrovna na zastávce)
Bála jsem se jí podívat zpříma do očí
Bála jsem se, že bude pravdivá.
A tak zbaběle
Tak chvějíce se
Uhnula jsem pohledem předstíraje,
že o ní netuším.
(jako pokaždé)
Taky se neohlédla.
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)