Anotace: no.. myslim, že sem udělala chybu.. a newím.. jak mu to říct.. páč si to nechce dát vysvětlit.. :((
Ahoj, píšeš jak se zdá o svých prožitcích a úvahách a to je moc fajn, když se někdo odhodlá jít s kůží na trh. Zkus se ještě podívat na rýmy. Máš tam - změnilo...ovlivnilo, ubližuješ..neuvědomuješ atd. nebo další rýmující se jen na jednu slabiku nebo samohlásku. Pokus se o čistší rýmy, tedy aby se to rýmovalo víc a nebo od nich upusti - volně sedá psát taky. Nechci si hrát na chytrýho, ale fandím ti. Měj se a ať ti to píše!!!
10.09.2009 14:37:00 | René Vulkán
hele mě wůbec nezajmá.. že ti to wadí.. já sem zwyklá to tagle psát.. a wůbec to neni o tom, jaký tu je w.. ale je to o tom textu!!!
13.10.2008 14:32:00 | r-a-d-a
Můžeš xD dyž chceš...ae nezapomeň tam dodat tu metalistickou xD jako a neslož se u toho smíchy xD
08.10.2008 14:25:00 | Anneli
Vyřiď tomu blon´datýmu maníkovi (bo jakou má te´d palici xD) že jestli ti něčo provede tak dostane takou bombu...že xD ...
06.10.2008 19:34:00 | Anneli