Hádanka
Prázdné oči
Letmý úsměv
Šibalství
Jest na tváři
Svádí řečí
mužský pohled
A tvář,
jež se rozzáří...
Postavu
Jak z polednice
Pod plachetkou osoba
Šedý vlas
A bílé líce
Komu se jen
podobá....
Ten šmrnc
A švih
V tom hbitém těle
Zpozoruješ napohled
Pak uslyšíš
,,respektive"
A máš jasnou odpověd...:-)
Komentáře (0)