Prší
Prší,
prší v duši,
prší v duši, kape z očí
kape, to mě nezaskočí.
Prší,
prší často,
prší často, slaná bouře,
slaná a není to z kouře!
Přší,
mokne každý,
mokne každý, úkryt hledáš,
úkryt, když kapesník zvedáš.
Prší,
ale je to třeba,
je to třeba, kapky zmizí.
Každý musí projít krizí...
Přečteno 1135x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Sh' Abůn, llimi, Najla
Komentáře (2)
Komentujících (2)