Myšlenky narkomana
Anotace: Každý byl někdy na něčem závislý, možná si to neuvědomujete, ale v tuto chvíli právě také prožíváte závislost!
O bezesných nocích si o tobě nechám zdát,
řekni mi bezeslov co víc ti mám dát!?
Cestičkou k domovu ztrácí se svět,
kdy svůj strach přemohu a vrátím se zpět?!
Ve svitu lucerny mé city chladnou,
můj podzim odzvonil,
makovice vadnou.
Má bílá záchrana pro mě je svět,
pro tebe mučením,
pro osud jed!
Přečteno 448x
Tipy 12
Poslední tipující: Nussichoco, Holis, dablik007, Lodě, NikitaNikaT., SZN, Bůchví..., zzlatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)