Nech mne
Splýváš mi s kapkami deště,
svlékáš se s rukami v klíně,
splýváš mi s kapkami deště
a na srdce kladeš mi břímě.
Polibky ostré jak žiletky jsou,
tělesná touha bodá můj břich,
polibky ostré jak žiletky jsou,
tys nevinná - já konám hřích.
Zhřešilo tělo a mysl také,
bílá laň s rudými parohy,
zhřešilo tělo a mysl také.
Bože chraň, padám na nohy.
Jdi o dům dál...
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa, Simísek
Komentáře (0)