Ještě ani nebylo půl jedenáctý...
Ještě ani nebylo půl jedenáctý.
Zvony bijí a neptají se kolik je zrovna hodin.
Z hospody voní gulášovka,
chlapi se řadí do fronty na jedno.
Starý Šrámek asi někde našel gumovky a igelitku,
jde na houby.
Štěně si ulevilo uprostřed náměstí,
i když to vyhláška jasně zakazuje!
Malé děcko dostalo pohlavek,
protože se hlasitě směje.
Černí havrani parkují za rohem u kostela,
bílí čápi ož odlétli.
Zvony bijí jak o život.
Mše skončila.
Někdo umřel.
Minuta ticha nestačí.
Vzpomínka na jednoho kluka.
Přečteno 410x
Tipy 21
Poslední tipující: Kapka, poustevník Jirka, carodejka, Woski, Myrja, vapiti, Žqáry, Taog, WhiteSkull, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)