Život
Anotace: jen takové veselé skotačení..
Kdo je to?
...barevný jak podzimní listí
...rychlý jako vítr, který sviští
...v korunách stromoví.
...ještě ti napovím:
...honosí se svou krutostí
...působí jako bláznovství
...a přece naše srdce laská
...přežiji či ne – toť sázka
...na neznámého favorita
...co ve sladkém snění lítá.
...občas bolí, sežehne nám duši
...ale zato mu to krásně sluší
...v elegantním kabátku
...zanechá v nás památku
...- dojem, vzpomínku.
...tenhle chlapík stojí za zmínku!
...je osudů pilot
...a jmenuje se – život!
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)