Na tramvaj čekaje
Vyhřezlá jablka
jako projektily pod tmavěmodrou přikrývkou
můj přítel Lazar pouze spí
a od samého nezasahování
pálí mne dlaně
Stiskem noci
zem se neunaví
když prázdnou ulitou
ticho burácí.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Zpátky, jusTMee, drsnosrstej kokršpaněl, Squat_the_world, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)