Polibek do prázdna
Anotace: miluju jednu holku....nevím jak jí to říct:(
Chtěl jsem
ti něco říct
chci abys to
věděla:
(může se něco stát
je to život)
MILUJU TĚ!
Bojím se
ti to však
říct přímo
do očí
raději smska
mejl nebo
tužka a papír
je to jako
polibek do prázdna
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)