Zamyšlení
Na hřbitově mezi hroby stojím
a tiše přemýšlím,
jak život žiju...
Snažím se,
jak nejlíp umím,
život kočírovat
a co nejmíň svoje blízké zraňovat
Napadá mě,
jak dlouho tu ještě budu,
jak vděčná mám být za každý prožitý den,
za každý noční sen
Za každé krásné milování,
co cit do života mého vhání,
za to že tě stále mám...
...Lásko...
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Zdenek, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)