Děkuji
Děkuji za vše co potkalo mně,
projít si tím musím...
Děkuji Bohu,
že stojí při mně,
ač to tak občas nevypadá...
Děkuji matce,
děkuji otci,
děkuji sestře...
Děkuji i tobě ač ublížila jsi mi
Děkuji svému muži,
za to,
že ho mám,
že ho znám...
Děkuji všem,
co učí mě jít životem...
S každým jdu díl své cesty...
...Co dovede mě zas o kousek dál...
Přečteno 316x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Holis, Woski, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)