Blahobyt
Dobře jsme pořídili
táhneme plné igelitky
z nového ráje
s levnými zbytky
Chodíme opatrně mezi regály
v kostele chamtivých bohů
novodobí veksláci
pokřikují od všech rohů
Nabídnou štěstí se zárukou
blahobyt na splátky
věštění z karet čtení z rukou
staré prolhané pohádky
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)