Severka
Anotace: Je to stará básnička. Opět a zase depřesivní. Asi zůstanu nenapravitelný. =)
Sbírka:
Nejbližším
Když ztratí se člověk v naprosté tmě,
To severka zasvítí a ukáže kam jít.
V hlubokém jezeře, až úplně na dně,
nestačí jen sedět a tiše snít.
Plamínek naděje zazáří v dáli,
možná je čas, vstanout a odejít
Závoje černé, tam někde na dně odhalí,
cestičku zpět, co snaží se utajit.
Vytí vlků a šum lesa zasténá,
zvedne se vítr, co hladinu rozčeří.
Severka zasvítí do hlubin ztracena,
na pouť, zpět k životu dají se někteří.
Slunce zlaté opět výjde,
zvony všem nám budou znít.
Z noci nový den k nám příjde,
nestačí jen snít a chtít…!
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: micátko, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)