Podzimní
Kopce rozčísnuté na pěšinky
rozmařile žloutnou na povrchu.
Zatím bez vzpomínky
dech v podzimním tichu.
Sčítání listů jako v pohádce
v posledním letu tanečních piruet
na zemi měkké koberce
šustivě se vrací zemi zpět.
Hřejivé ticho houstnoucí rzi
vlhko zachycené ve vlasech.
Období sčítání, kdy člověka mrzí
i promlčený neúspěch...
Střídání stínu ve slunečních tůních
bezdechý úžas lesa pryskyřic.
Stále nové cesty a nové nacházení
jistota ztrát už neznamená nic.
Přečteno 271x
Tipy 31
Poslední tipující: Marfuša, Raduzk, Churry, Iva Borecká, Levandule, jedam, Holis, spare, danav, WhiteSkull, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)