Mihotající svět
Vládne už půlnoc - duchů čas,
v pokoji slyším praskat dřevo.
Básnění jde mi trochu snáz,
kroky jsou vpravo a pak vlevo.
Ospalá, mám už zase strach,
že ve snu polapí mě tíseň.
Já vím, tvá duše - věrný brach,
jak modlitba či zbožná píseň,
zažene všechny obavy
do nitra hlubin - tam kam patří
a třetí svět tak lákavý
jen blázni jako já vždy spatří.
Přečteno 242x
Tipy 12
Poslední tipující: denebrin, 6thSun, Tacca, WhiteSkull, Myrja, Holis, Bíša, Psavec, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)