Anotace: Nikdy nevim co napsat do anotace...název to má, to stačí ne...?
Dík, říkal jsem si to samé, ale nedokázal jsem to dostat tam kam jsem chtěl, třeba někdy udělám předělávku...
09.10.2008 21:58:00 | Poetický Ďábel
Velice pěkná myšlenka. Zasloužila by si propracovanější formu (hlavně rytmus, občas i nápaditější rým, nějakou hlubší úvahu), prostě povedenější zpracování... Přesto TIP!
09.10.2008 21:11:00 | Špáďa