vítr v hrsti...
bosonohý
kamenotepec
prochází vřesovím
se svou síťkou na mlhu
a vůní zacuchanou ve vlasech...
porost se vlní
nepředvídatelně
větrnnou lehkostí vílích kroků
a-rytmicky pulsujících vlásečnic...
uvnitř pousmání
od doteků křehkosti
drobného kvítí
nazdobeném
na perníkovém dortu
podzimu radostí
nic víc...
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: Myrja, Holis, hanele m., Belmon, 6thSun, Churry, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Tacca, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)