Proud citu
Život plyne si jak řeka,
teče si proudem silným,
Občas nás trochu stáhne dolů
a jindy nás vynese vzhůru...
Asi se to stát muselo,
abychom oba pochopili cestu našeho života,
abychom oba pochopili jakým směrem máme jít...
Že život společný máme žít
a láskou a důverou plnit ho...
A společnými prožitky a city
a milováním k ránu
a touhou být zase spolu...
Prostě tak máme žít...
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Holis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)