též čekám na někoho s kým bych se mohla spojit a doplnit si navzájem naše životy...
02.01.2009 12:34:00 | Agniezka
Souhlasím s obsahem. Lásku si nevynutíme, nevymodlíme, nekoupíme... atd. Láska by měla být sama od sebe, obuostranná.
08.10.2008 12:47:00 | NikitaNikaT.
jo a kdyby se nějaký ten rejpák našel,
tak si z něho nic nedělej, nebo na něj pošli mne
on se stejně nějaký rejpák najde, viď hlavičko ;-)
ale taky jsem ráda, že se něco nového rodí
Přeji hezký víkend
03.10.2008 11:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Jeden takovej primer: ona laska moc nechodi, laska je.
Neboli nepestujes lasku - pestujes sve vnimani lasky.
Jinak forma poslednich basni je tezkopadna, z toho se neco dobreho narodi.Uz se tesim.
Doufam,ze nejake rejplaky nebudou hemzovat, ze na uvahy je specialni sekce...
03.10.2008 09:28:00 | dead-head