... pouštím si taktiky, čtu jeho věci... doufám, že pro takové jako on nic neskončilo... naopak... a tak ať se má krásně!
03.10.2008 10:44:00 | Žqáry
Ach ano, je to smutné, aj já napsala básenku na rozloučenou "Pro Luboška", je to velmi smutné a bolestné. Ano, teď pod jeho nickem sem zavitala jeho rodina, to je, si myslím, dobře, alespoň se podívají, že aj mi ho měla mocka rádi.
03.10.2008 09:33:00 | NikitaNikaT.
Snad to nebude tak zlé... mám pocit, že sem ještě tento týden nějaké dílko dával.
03.10.2008 08:33:00 | Zahir