Man in black
Anotace: Včera cestou z hospody...:-/:-)
Včerejšího večera
Odešla jsem do šera…
Po pár pivech, přátelé,
Bylo velmi vesele..
Ještě než jsem vykročila
Vstříc té tmavé noci,
Zastavil se u mě černoch,
Že mi musí něco říci.
Já Tě vezmu do Ghany
A Ty budeš mou ženou,
Vymotala jsem se rychle,
Proboha , najdi si jinou!
Jeho oči plály touhou,
Jeho slova vášní,
Říkal, že se vezmeme,
Co prý je na tom zvláštní.
Utekla jsem rychle domů,
Setkání mu slíbila,
Nepřijdu a tiše doufám,
že ho jiná sbalila.
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, enigman, NikitaNikaT., kryndy
Komentáře (3)
Komentujících (3)