no myslim, že bude ještě docela sranda:-) ale ono to nějak dopadne..zajímavé ztvárnění!!
04.10.2008 11:05:00 | Actafool
Mno, nevím, co řéct... prý snad nikdo nebude mít na nájem za takových cca 6let, tedy se to řéká. Dnesní doba je trochu zlá, bych řekla. Práca za málo peněz, stálé zdražování...
03.10.2008 10:18:00 | NikitaNikaT.