Zmatená
Anotace: Když se toho nahromadí trochu víc,za krátký čas...
Zmátená,nevím co dělat...
Zmatená,nerozhodná,peníze padělat.
Zmatená,nevím kam jít,
Zmátená,někam daleko odejít.
Zmatená,mezi dvěma mlýnskými koly,
Zmatená,k havířum,kopat doly...
Zmatená,všechno na mě padá,
Zmatená,koho ja vlastně ráda?!
Zmatená,poradí někdo,
Zmatená,po ruce však nikdo.
Zmatená,basníčka pomáha,
Zmatená,basníčka energii dodává...
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)