A vôbec...
Anotace: Niekto odchádza a niekto príde.Takto to jednoducho ide!
Nejde vôbec o to,
či postavíš mierku
Vôbec nejde o to,
máš básnickú zbierku?
Nejde vôbec o to,
že či si sám sebou
Vôbec nejde o to,
ja ostávam s Tebou
Tak posledný popol
padne z cigarety
Už som Ťa rozopol
A znejú...
...klarinety...
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, mamina, Iva Borecká, Psavec, NikitaNikaT., Lota, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (3)
Komentujících (3)