Mám tě rád
Anotace: a neumím to říct... radši maluju!
Abys věděla kdo na tebe stále myslí
a co to pro chlapa znamená
přináším ti tuhle růži
Abys věděla o kom se mi v noci zdá
a jak se mi ráno nechce vstávat
dávám ti tenhle polibek
Protože víš jak moc tě miluju
a že o tom neumím mluvit
namaloval jsem tě prstem do písku
Přečteno 361x
Tipy 16
Poslední tipující: Churry, igniss, Noc17, Bíša, sportackaverunka, Holis, labuť, Psavec, GirlFromTheRain, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)