Budu ti chybět
Anotace: ani nevíš jak moc...
Vmiluji se ti do života
budu jak šedý vlas ve tvé černé kštici
snažíš se ho vytrhnout
budeš se mne chtít zbavit
Až odejdu zjistíš že ti chybím
budu ti chybět tak
jak‘s to vůbec nečekala
zůstane ti jen slupka všednosti
Se mnou je toho moc
a beze mne není nic
není už prach velkoměst
a zakouřené kavárenské pulty
Z velkoměsta je opuštěný byt
z kavárny je stánek s buřtem
propadáš se sama do sebe
do své černé kštice bez šedin
Přečteno 376x
Tipy 19
Poslední tipující: Churry, igniss, Noc17, Bíša, Holis, mOBSCENE, Princezna.Smutněnka, labuť, Psavec, GirlFromTheRain, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)