Narkoman
Dej si lajnu, budeš spát.
V křečích se svíjet.
Krásné sny začnou se zdát.
Okolí bude tě míjet.
Si v situaci ze které není návratu.
Mozek dostal červenou.
Život chýlí se k potratu.
Co bys teď dal za zelenou?!
Pár lidí tě bude litovat.
Ostatní si nevzpomenou.
Tvé zničené srdce pochovat.
Všichni raději zapomenou.
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Vickki Vectory, její alter ego
Komentáře (1)
Komentujících (1)