Alea iacta sacharro est
Anotace: někdy tebou mrsknu o zem, slibuju!
jsi pro mě kostkou cukru
zlato
na první pohled
strohej
krychlovitě upjatej
a tak bíle sterilní
však dlouho nepotrváš
olíznu tě
a ty se pod
mým jazykem
scvrkneš
na takovejhle patvar
/milovat mě je jeho synonymem/
"hej, aj ja mám rád flexibilných študentov"
kričí môj učiteľ hudebnej výchovy keď ťa pozrie
- na snídani bude čaj!
- s medem?
- ne, došel!
je mi líto brouku
tady jsi skončil..
žblunk!
byla jsem tvým čajem
Přečteno 259x
Tipy 17
Poslední tipující: malá slečna, hanele m., DIDADA, 6thSun, jaňa, Thesssinka, Holis, Emily Winnacott, kulí očko, Favi
Komentáře (5)
Komentujících (4)