Poslední myšlenky
Špína, bláto, déšť
rozum radí radši lež
Dým, rány, střepiny
oblečení samé trhliny
Nářek, křik a hlasitý pláč
nemáš tušení, co tu děláš
Nejsi to ty, všechno je cizí
tvé naděje a sny rychle mizí
Kde je tvoje rodina a přátelé
nevěříš tomu co se kolem děje
Nic neslyšíš, nic necítíš
ohlušen jsi, ani nevidíš
Kulka z dáli zbloudila
ležíš, tvé tělo se nehýbá
Skončil jeden lidský sen
jsi jen statistika, tak to ber...
Komentáře (0)