Anotace: ..vše je tak těžké..máte-li Vy v hlavě jasno.. a ten druhý v zaslepenosti nechápe.. že rozchod je jen volbou spásnou (cca 5let nazpátek)
Rozplakala jsem se. Končím, tedy pro dnešek, text pro písničku už jsem si našla. (Jestli dovolíš.) Tak dobrou noc.
09.09.2005 20:04:00 | Písnička
Nejspíš mi ještě nikdo nikdy neublížil tak, abych dokázala dokonale procítit tuhle básninku. Jéva, musím zaklepat, protože po tom ani netoužím:o) nicméně vím, že jsi opět zamilovaná a moc šťastně. Na svou starou lásečku si v srdci nechej ty nejhezčí vzpomínky a ty zlé smaž, nač sebou vláčet životem všechno to špatné...
08.09.2005 10:11:00 | Sunny
Když nám srdce vlastní pochybnosti pustoší, trápíme se s ním, trápíme se v samotě, až čas to všechno vyřeší...
03.09.2005 11:32:00 | Krtica