Z košíku...
Anotace: severských rozkoší...
jak spatřil
její ladné křivky
srdce se roztlouklo
paličkou lásky
a vášeň se rozsypala
do těla….
ostrá hrana
přídě ledoborce
se do země věčného ledu
zabořila...
tvořila rýhu
lámala tíhu
v páru pohoří
jeho hlava spočinula slastí
polárník
v hořící pasti
lapen
v milostném sevření kleští
loudá se krajinou srdce
a brouká si písničku
o lásce
k jedné loďce...
Přečteno 315x
Tipy 16
Poslední tipující: spare, labuť, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Anita Buchtová, Psavec, 6thSun, Květka Š., Holis, SZN, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)