Volám k smrti
Volám záští
volám beznadějí
hlas žalem vyřvaný
hlas žalem chrapotný.
Skuhrám zlostí
skuhrám..., nemám dech
chtěl jsem.., nemám dech
chtěl jsem zemřít radostí.
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, Demedalex
Komentáře (2)
Komentujících (2)