Nechci žít vedle robotů

Nechci žít vedle robotů

Anotace: :(

Tak si tu žijem, o klec svou bijem
hledáme místo k přežití.
Výšíme příjem, pivo víc pijem
nikdo se ničeho neštítí.

Pravda je směšná, lež víc úspěšná
mluvíme vlastně už o ničem.
Život už nezná, jak plane tvá hvězda
láska je vlastně jen chtíčem.

Prodal jsem sebe, děti i tebe
nechci se ničím zabývat.
V duši nám zebe, zmizelo nebe
hvězdy si můžem jen promítat.

Krása je kýčem, pod tlakem biče
co na nás chrlí média.
Zahodím klíče, všechno je klišé
láska svou šanci už pohřbila.

Já se však nedám, svou cestu hledám
chci se zas vrátit k životu.
Možná že zbělám, než přijde něha
nechci žít vedle robotů.
Autor Ďábel sám, 04.10.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: isisleo, Myrja, Psavec, 0-0, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené, líbí se mi, fajn obsah

05.10.2008 20:23:00 | Myrja

Pěkná, dobře jsem si početl.

04.10.2008 19:23:00 | Psavec

Bohužel, tomu se pravděpodobně neubráníš.
Jinak musím souhlasit s komentářem níže, báseň se ti povedla.

04.10.2008 18:32:00 | 0-0

Dobré veršování,pěkně se mi to četlo.

04.10.2008 16:48:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí