Chce se mi....
Chce se mi spát
únava na mě doléhá
chci si nechat sen zdát
jak ke mně má múza uléhá
Chce se mi rozmnožovat
potřebuji k tomu děvče
nechci se však před ní ponižovat
tím, že jsem panic, to raději uteče
Chce se mi brečet
nemám dnes náladu
před obrazem svatého klečet
a pokat se v psychickém návalu
Padá na mě smutek,
padá na mě stěna
ten, co to udělal utek,
a po mně jen vzpomínka němá
a to se dělat nemá...
Komentáře (0)