jsi jaká jsi, budeš jaká budeš...nenech si to vzít, nenech se ubíjet..jdi dál, směj se, jako by se nic nestalo, a nido ti nidky neublíží...
krásné
23.10.2008 16:50:00 | Lady Carmila
Nic není nikdy tak černobílé, jak se zdá. A všichni sme lidi, tak máme trošku aspoň trochu pochopení pro hodně věcí. Tak buďme prosím tolerantní, buďme tolerantní.
08.10.2008 01:37:00 | Herbert Dalloway
//znak ze ziju - emoce.//
cela basen na me pusobi, tak, ze se vlastne hledas.. dokaz bejt cokoli..ale chces neco vic.
05.10.2008 00:47:00 | Adrianne Nesser