Moje narozeniny
Anotace: Tak nejdřív to bylo divný, ale nakonec to dopadlo dobře:)
2. srpna 2008
Tenhle den
byl v mnohém jiný,
v něčem stejný
jako dny ostatní.
Včera jsem měl narozeniny,
Dnešek padl na oslavy,
Hodně jsem se na ni těšil,
ale stalo se tam to,
čemu bych nevěřil,
nebudu to rozebírat
a špínu ze sebe tím stírat,
Pro mě to byla pohoda,
Dělal jsem to,
co mi hlava vymyslela,
17 mám za sebou,
a po týdnu už chodím s Evou.
Snad nám to vydrží,
jinak natřu vrata fermeží,
opřu se o ně a přilepím se,
abych se už nikdy
nenakláněl k jiné dívce!!!???
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)