Evoluce
Anotace: Nic by se nemělo přehánět.
Teď už ale bez legrace,
víc se blíží opici.
Kdo? Přec naše generace,
v ruce strojek holicí.
Holí nohy, holí ruce,
vlasy, obočí i pyj.
Zpátky míří evoluce,
znova budem držet kyj.
Komentáře (3)
Komentujících (3)