Najednou
Anotace: ***Není kamarádství jako kamarádství...Není přátelství jako přátelství.Nedokážu tuto básen přesně vysvětlit.
Kdepak jsi byl těch pár dní ?
psával jsi než se rozední
Najednou se mi stýská...
Je to snad cit anebo zvyk?
V duši bláznivý povyk
Najednou jsi mi chyběl...
Na chvíli chtěla jsem být s Tebou
šílená přec sama sebou
Najednou se mi stýská...
Dnes už jsi nenapsal
možná jsi to vzdal...
a já chtěla být s Tebou
Ale pak přichází strach
bojím se překročit práh
do světa šílených emocí
Najednou semi stýská
kéž byla by blízká
ruka kamaráda...
Rytíři bláznovství,
mám Vás ráda
Přečteno 516x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Rytíř bláznovství
Komentáře (1)
Komentujících (1)