smrt kousku mé duše
Anotace: navždy? doufám že ne, že přijde čas kdy najdu cestu zpět
slova jsou pro mě vším
už je však tvořit neumím
ta psaná krása mě opustila
jen pro ní jsem dřív žila
chtěla bych psát zas jak dřív
i hlouposti
pohltil mě však nějaký vír
té každodení všednosti
já bojím se moc
že zbořil se most
do světa krásy
dnes neslyším ty hlasy
co pomáhaly vyjádřit můj pocit slovy
vrátí se někdy
ta krásná?
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba, Káňátko
Komentáře (1)
Komentujících (1)