PODZIMNÍ
PODZIMNÍ
Venku se vznáší
červené listí
dopadá zlehka
na mou duši
nesmírně těžké
touhou
…červené listy
za oknem
být jedním z nich
a v letu se tě dotknout…
až všechno listí
dopadne na mou duši
zlomím se v kolenou
tou tíhou
začíná pršet
začíná
smutný
podzim
Přečteno 397x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, Netty de Touvenell, xkacerka, žároffka, její alter ego, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)