Učím se
Už mysl má nebloudí kdesi v hloubi,
už netrápí se tolik jako dřív,
teď chápu více,
teď chápu víc...
Už nejsem sama,
už jsem zas tvá
Už vidím i to,
co se druhým jen zdá...
Učím se stále,
učím se za pochodu
Učím se i to,
co už vím...
...Jen připomenout si to musím...
Život je škola...
...tvojí vlastní duše...
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, NikitaNikaT., Holis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)