Pravá ruka může být dost dobře falešný přítel
„na téhle straně cesta nekončí“
prohlásil a ruce do kapes si dal
a cigaretovej dým zdál
se prorockej
pro toho nejstaršího ze všech
jiný muž se zastavil
a v tichu si poplakal
nad tím co právě
stvořil
země pod nohama se otřásla
pod svou vlastní tíhou
a život si předčítá řádky o své vlastní zkáze
jak by se nad tímto mohlo zoufat?
listy na stromech čekají na svou výzvu
aby se za ranních červánků
mohli odlepit od země a usnout
znovu v koruně
tvoje tělo je kruh
a vzpomínky jsou záplaty v něm
a i kdyby chtěl
sám nemůže se rozpadnout
Přečteno 363x
Tipy 16
Poslední tipující: Aurelius, Egretta, teranosaur, Holis, 6thSun, just me, enigman, Zamilovaná do nezamilované doby, W.O.K.O.
Komentáře (4)
Komentujících (4)