Kuloární gigolo
Anotace: 21:04 Sigur Rós - Heysátan ... Pomerančový džus je stále kyselejší a kyselejší...
Může tě to tížit
když oprašuješ vzpomínky
cestou domů
Můžeš se s tím sblížit
když zastaví se ti hodinky
je čas zlomu
Může to být jasné
když přemýšlet musíš celý čas
nevadíš tu
Můžeš hledat krásné
když ošklivost hyzdí mnohé z nás
nekaž mi hru
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, colorka, somewhere, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)