Anotace: ... tak o tom co vás napadlo, to není :)
Koukám, koukám, že tady někoho přitahuje žhářství. Ještě že mu to ten motýl rozmluvil :)
07.02.2009 23:10:00 | Mademoiselle Drea
A já už se chystala, že v lese bych se nemilovala... tam to tuze píchá a jsou taky komáři, což takové mraveniště, snadno se v mazlení přehlídne... si tedy myslím ... :oP až na prdélce se červenám!
07.02.2009 23:00:00 | NikitaNikaT.