Byla jsem někdy?
Byla jsem někdy
andělem
byla jsem pastelky tupou tuhou
Řekls mi:
je tvým údělem
kreslit stín za neexistující duhou
Byla jsem někdy
otázkou
byla jsem záložkou tvé knihy
Řekls mi:
dělej, co musíš udělat
Tak milovala jsem ty olivové pihy
Byla jsem někdy
prosbou
Kéž zeptal by ses o co prosí
Řekls jen:
na to je moc pozdě
ptát se kdo jsi...
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, kikis, NikitaNikaT., Puck, WAYWARD, Šantir, Flamy
Komentáře (4)
Komentujících (4)