Říše půlnočního skla...
Anotace: ve které se nemluví...
v matné záři
ztemnělých žárovek
potácí se
smyslně
omámené noční můry...
v odlesku
zhasnutých
oboustraných
zrcadel
probouzí se
překvapení
potemníci...
pod stromy
ve stinných zákoutích
bludných kořenů
dřímající enigmy...
zakalený
kovově lesklý
perly ze saténu
zapuštěný
v podlaze
nočního
zrcadlení...
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, spare, Jin, labuť, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., hanele m., Churry, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)